Controalele de la CEH și SNIM, în atenția organelor de anchetă

Ministerul Energiei a trimis la organele competente rezultatele verificărilor efectuate de Corpul de Control. În decursul anului trecut, Corpul de Control al ministrului Energiei a efectuat mai multe verificări atât la CEH cât și la SNIMVJ. Corpul de control al ministrului Energiei a solicitat mai multe documente de la cele două societăți, iar rezultatele verificărilor au fost transmise organelor competente.

“Privind acţiunile efectuate de Corpul de Control al Ministrului energiei la Societatea Naţională Închideri Mine Valea Jiului şi la Societatea Complexul Energetic Hunedoara,  vă comunicăm faptul că, în perioada decembrie 2015 – decembrie 2016, Corpul de Control al Ministrului Energiei a efectuat verificări la societăţile menţionate, iar concluziile rezultate în urma verificărilor au fost transmise spre soluţionare organelor competente”, arată un răspun al ministerului Energiei.

Oficialii ministerului nu specifică problematica pentru care s-au efectuat controalele. Cert este că la CEH în cursul anului trecut, fostul ministru al Energiei, Victor Grigorescu a trimis Corpul de Control pentru a verifica modul în care membrii Consiliului de Administrație au încasat primele.

[slideshow_deploy id=’20328′]

 



(Următoarea știre) »