Petroșaniul intră în curățenie generală

Curățenia de primăvară a debutat în municipiul Petroșani. Firma care se ocupă de salubrizare este dotată cu aspiratoare ecologice, dar și alte utilaje cu ajutorul cărora se va efectua acțiunea de curățire. Municipiul Petroșani a fost împărțit pe sectoare, iar prima zonă “atacată” a fost strada Independenței.

“Am început curățenia de primăvară, ne permite și vremea și am început cu strada Independenței, urmează să intrăm pe Oituz, Aviatorilor, zona Aeroport după care ne mutăm în zona centrală și zona de nord. În fiecare primăvară facem aceste acțiuni de curățenie generală. Curățăm trotuarele, tăiem pomii, iar suprafața fiind mare ne întindem pe o perioadă mai lungă”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Anul acesta, primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi va premia un cetățean care locuiește pe strada Independenței pentru faptul că se ocupă de zona din fața blocului, iar aceasta arată ca un parc veritabil.

“Mai sunt cetățeni care fac din proprie inițiativă. Chiar în zona aceasta (Independenței-n.r.) este un domn pe care o să îl și premiez anul acesta pentru că mereu curăță și aranjează în jurul blocului. Zona verde este ca un parc acolo”,  a mai spus primarul municipiului Petroșani.

 

Tot în perioada imediat următoare se va realiza și deratizarea și dezinsecția în municipiul Petroșani.

 

[slideshow_deploy id=’36591′]