Audiențele conducerii Apa Serv, sursă alternativă de informare asupra problemelor din cadrul serviciilor de alimentare cu apă și canalizare din Valea Jiului

audiente1Joi, 6 aprilie a fost o nouă zi dedicată audiențelor susținte de conducerea operativă a SC Apa Serv Valea Jiului. Problemele semnalate directorului general Costel Avram de către cetățenii înscriși la audiențe au vizat, în cea mai mare parte, anumite situații generate de schimbările meteorogice de la începutul acestui an.

”Căutăm ca, pentru cetățenii care vin în audiențele pe care le țin, alături de colegii din echipa de conducere de la Apa Serv Valea Jiului, să găsim de fiecare dată soluții pentru a răspunde pozitiv la aspectele semnalate de aceștia.  Și astăzi, au venit mulți oameni în audiență. I-am ascultat pentru a vedea care le sunt problemele și vom încerca să găsim soluții pentru fiecare în parte. Le mulțumesc abonaților noștri pentru că ne aduc la cunoștință problemele cu care se confruntă, fapt care constituie pentru noi un sprijin real în activitatea curentă a societății. Îi asigur că, nu doar în spațiul orar rezervat audiențelor, ci întotdeauna, ușa mea le este deschisă”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

Abonații operatorului regional al serviciilor de apă și canalizare sunt încurajați de către conducerea ASVJ să apeleze cu încredre la posibilitatea audiențelor, pentru a aduce la cnoștință problemele cu care se confruntă.

audiente2

Programul de audiențe al conducerii Apa Serv Valea Jiului este următorul:

  • Miercuri ora 13.00 -15.00  – Şef Departament Producţie
  • Joi ora 10.00 – 12.00 – Director General și Șef Departament Exploatare

În cazul unor disfuncționalități ale serviciului de furnizare a apei potabile și de canalizare, persoanele afectate de aceste disfuncționalități sunt rugate să se adreseze dispeceratului cu program non-  stop la numerele de telefon : 0254/ 541861, 0354/ 108203, 076/ 6068152.

[slideshow_deploy id=’27028′]