Ecologizare și orientare

Municipalitatea de la Petroșani va organiza și în acest an Ziua Verde. A devenit o tradiție ca la începutul fiecărei primăveri să fie organizată o acțiune de curățenie în care să fie implicați cât mai mulți copii. Dacă anii trecuți Ziua Verde a fost sărbătorită prin acțiuni de ecologizare, pentru acest an se propune și un concurs de orientare turistică.

“Anul acesta dorim să organizăm, în colaborare cu Asociația Casa Pro Urbis șI ONG-urile din Petroșani, acțiuni de ecologizare în municipiul nostru precum și un concurs de orientare turistică în zona Brădet. Astfel, eforturile comune ale administrației locale și ale instituțiilor de învățământ, de a implica tinerii în viața comunității, în special pe probleme de mediu, pot avea rezultate pozitive întrucât aceștia vor conștientiza importanța contribuirii la menținerea unui mediu curat și sănătos”, spun reprezentanții municipalității de la Petroșani.

18.000 de lei au fost alocați pentru organizarea Zilei verzi. Se vor achiziționa șepci, diplome, premii. Totodată participanților li se vor oferi sandvișuri și apă.

 

[slideshow_deploy id=’27028′]