Fotbal. Mareș de la Inter Petrila sparge gheața la Hațeg, Hercules spulberă studenții la Petroșani

Victorii importante în deplasare în cea de-a XIV -a etapă a campionatului județean de fotbal, Liga a IV -a hunedoreană. Cea mai mare surpriză la Uricani, după o lungă perioadă de eșecuri Minerul Uricani ține în șah Victoria Călan. Șoimul are șanse reale să ajungă pe podium.

Partida aflată în centrul atenției în această etapă a fost cea de la Hațeg. Retezatul Hațeg primea lidera campionatului, Inter Petrila, ambele făcând parte din grupul echipelor care vor să acceadă la titlu în acest an competițional. Prima parte a meciului, lipsită de ocazii spectaculoase, părea a se termina indecis. La finalul primei reprize însă, Mareș sparge gheața pentru Inter Petrila și înscrie chiar înainte de pauză.

Repriza secundă începe în forță, așa cum Interul ne obișnuise în meciurile tur. Câteva minute după fluierul de start, Zavracu înscrie cel de-al doilea gol al petrilenilor, dintr-o pasă precisă a lui Duma. Fazele de atac se perindă cu repeziciune și urmează la marcaj Drăgoescu cu cel de-al treilea gol al Interului, după numai 15 minute de joc.

Copleșiți de scor, Retezatul încearcă în zadar pătrunderea în careul petrilean, izbindu-se de zidul apărării format din veteranii Câmpean și Agapi, fazele pe poartă fiind respinse cu precizie de Haring, aflat în poarta petrileană. Trebuie menționat centralul Thirt care a ținut în frâu toată partida, de neclintit în fazele periculoase, sancționând și de o parte și de cealaltă momentele nesportive. Două cartonașe roșii au fost arătate în același moment, ambele formații jucând pe final în zece jucători. Cel de-al patrulea gol al petrilenilor a venit pe neașteptate spre finalul partidei, marcatorul de această dată fiind Dolha, acesta stabilind și scorul partidei de la Hațeg

Cea de-a doua victorie în deplasare din etapa curentă, considerată o partidă ușoară pentru Hercules Lupeni, victoria de la Universitatea Petroșani a fost însă una importantă pentru lupeneni în cursa pentru puncte. Hercules spulberă studenții la Petroșani cu scorul de 1 – 5, asigurându-și în continuare diferența de doar două puncte față de lideră.

La închiderea ediției, Șoimul Băița urmează să primească vizita Jiului Petroșani. O victorie asupra Jiului ar aduce Șoimului un loc pe podiumul competițional. Momentele de suspans rămân în continuare în Liga a IV -a și pentru etapa următoare.

Rezultate și clasament – Liga IV Seniori

[slideshow_deploy id=’19661′]