Persoană decedată în urma unui INCENDIU la un bloc de locuințe sociale din VULCAN

Miercuri, 19 aprilie, în jurul orei 16.45, pompierii militari din cadrul detașamentului de pompieri Petroșani și punctul de lucru Lupeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un bloc de locuințe sociale din municipiul Vulcan, str. Căprioarei.

„La momentul sosirii echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent la o cameră din cadrul imobilului, amplasată la etajul 2 al acestuia, existând posibilitatea de propagare la etajul superior. Totodată, exista o degajare mare de fum, ce a cuprins întreg etajul 2 al imobilului.

În cadrul acțiunii de intervenție, pompierii militari au desfășurat acțiuni de evacuare în vederea salvării unui număr de 5 persoane adulte și 5 copii cu vârste cuprinse intre 10 și 16 ani. Din păcate, în baia comună de la etajul 2 a fost găsită o persoană de sex feminin în vârstă de 67 ani intoxicată cu fum, căreia deși i-au fost aplicate manevrele de resuscitare, a fost declarată decedată” au declarat reprezentanţii ISU Hunedoara

La locul evenimentului au intervenit 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 ambulanțe SMURD și 1 ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara.

După primele cercetări la fața locului, cauza probabilă a incendiului poate fi un scurtcircuit la un aparat electric de tip reșou.

[slideshow_deploy id=’36591′]