Respect pentru familiile de aur ale Petrilei din partea administrației publice locale

varstnici petrila1Mai multe familii care au împlinit, în acest an, o jumătate de secol de conviețuire în familie, au fost invitate de către edilii orașului Petrila la Primărie, acolo unde autoritățile publice locale le-au pregătit o mică petrecere aniversară.

Cuplurile ”de aur” ale Petrilei au fost premiate pentru longevitatea căsniciei și pentru modelul lor exemplar de viață. Diplomele de fidelitate, dar și un premiu financiar, au fost înmânate fiecăreia dintre familiile ”de aur” chiar de către primarul orașului Petrila, Vasile Jurca. La eveniment a fost, de asemenea, prezent, viceprimarul orașului Petrila, Dorin Curtean.

”Vă mulțumesc că ați făcut un efort și că ați venit pentru această festivitate aici, la sediul Primăriei Petrila și că reveniți aici, iată, după mai bine de 50 de ani, iar unii chiar după 60 de ani de la momentul semnării certificatului de căsătorie. V-am invitat aici, chiar în sala de cununii a Primăriei orașului Petrila, să vă reamintiți acele momente și să vedem care dintre dumneavoastră, astăzi, după atâția ani împreună, veți repeta cuvântul ”Da” în fața ofițerului stării civile, deși sunt convins că răspunsul dumneavoastră este unul unanim și categoric în acest sens. Apreciind la adevărata valoare exemplul dumneavoastră în familie și societate, vă felicit și vă mulțumesc pentru felul în care ați contribuit la evoluția orașului nostru, prin întreaga dumneavoastră activitate”, le-a spus primarul Vasile Jurca sărbătoriților.

Pentru familiile longevive ale Petrilei, Consiliul local a stabilit alocarea unui premiu de 500 de lei (pentru cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie), respectiv de 600 de lei (pentru cuplurile care aniversează 60 de ani de căsătorie).

[slideshow_deploy id=’20328′]