Finala Campionatului Naţional de Popice U14, Petrila – individual feminin și masculin

În prima zi a Finalei Campionatului Național de Popice U14, găzduită de cocheta Arenă de Popice Inter Petrila, s-a desfășurat proba de individual, atât la feminin cât și la masculin. Inter Petrila a avut ca reprezentant la individual masculin pe sportivul Denis Pădurean care a obținut locul II și medalia de argint a acestei probe, o frumoasă performanță de vicecampion popice14național U14.

La festivitatea de premiere desfășurată după încheierea competiției edilii petrileni, alături de conducerea CS Inter Petrila, au onorat cu prezența lor pentru decernarea premiilor. Din partea CS Inter Petrila a participat președintele clubului sportiv, Eugen Duma. Din partea primăriei au fost prezenți primarul orașului Petrila, Vasile Jurca și viceprimarul, Dorin Curtean. Din partea Consiliului Local de la Petrila a participat Marius Heljiu. Edilii au felicitat pe toți participanții la această competiție și în special pe învingători, mulțumindu-i totodată antrenorului emerit al CS Inter Petrila, Marcel Dobrică, pentru rezultatele pe care le realizează în acest sport la Petrila.

 „Vreau să felicit participanții la Finala Campionatului de Popice U14 și mă bucură faptul că aceasta se desfășoară în orașul nostru, de aceea am și dorit să fiu prezent, împreună cu viceprimarul orașului, Curtean Dorin, președintele clubului sportiv, Eugen Duma și consilierul orașului Petrila, Marius Heljiu. Sunt deosebit de mulțumit pentru că echipa noastră, Inter Petrila, are și un vicecampion al acestei probe, tânărul Denis Pădurean, meritele lor, a sportivilor și antrenorilor, mai ales când vorbim de tineri, copii și nu numai, sunt cu precădere mândria noastră a Orașului Petrila. Tot lor se datorează continuitatea în activitățile sportive, iar noi vom face totul pentru a-i susține”, a declarat primarul Jurca Vasile.

popice3

CLASAMENT FINAL LA INDIVIDUAL CLASIC JUNIOARE U 14

LOCUL I BALOSIN ANA – C.S. SIDERURGICA HUNEDOARA – 528 P

LOCUL II BUDOI NOEMI – C.S. SIDERURGICA HUNEDOARA – 526 P

LOCUL III BATO JUDIT KATALIN – C.S. ELECTROMURES ROMGAZ TG. MURES – 508 P

popice2

 CLASAMENT FINAL LA INDNDIVIDUAL CLASIC JUNIORI U 14

LOCUL I BENKE ZOLTAN – C.S. ELECTROMURES TG. MUREȘ – 521 P

LOCUL II PADUREAN DENIS ALEXANDRU – C.S. INTER PETRILA – 490 P

LOCUL III BULGARU DACIAN – C.S. SIDERURGICA HUNEDOARA – 487 P

În cea de-a doua zi a finalei, programată pentru duminică, va începe proba de Tandem la Junioare U 14, după care va urma proba de Tandem la Juniori U 14. Vom reveni cu amănunte și de la această probă.

3

[slideshow_deploy id=’27126′]