Festivalul ”Fii star în țara ta” inspiră. La Lupeni, va avea loc un festival similar, sub genericul ”Pas cu pas”, în luna iunie

pas2Succesul festivalului ”Fii star în țara ta”, recent încheiat la Vulcan, inspiră !

Astfel, după ce au obținut mai multe din premiile puse în concurs în cadrul festivalului ”Fii star în țara ta” dar și în cadrul altor numeroase festivaluri locale, regionale și naționale, membri Cenaclului cultural ”Pas cu pas” din municipiul Lupeni, coordonat de Petronela Baldovin, și-au propus să fie ei înșiși organizatori ai unui mare festival artistic, care să fie găzduit în eleganta ambianță a Palatului Cultural ”Minerul” din Lupeni.

În acest sens, Petronela Baldovin a obținut deja un acord de principiu din partea autorităților locale din municipiul Lupeni și a administratorului instituției de cultură, astfel încât, pentru a marca apoteotic închiderea stagiunii artistice 2016-2017 la Palatul Cultural Lupeni, în data de 10 iunie, aici va avea loc prima ediție a Festivalului artistic ”Pas cu pas”.

”Cu sprijinul Primăriei și Consiliului local Lupeni, dar și al familiei Țugulea de la Vulcan și sperăm și altor oameni iubitori de cultură și artă, vom încerca să organizăm la Palatul Cultural Lupeni un festival-concurs destinat copiilor talentați, cu vârsta cuprinsă între 4 și 10 ani. În plus, vizăm pe lângă probele de muzică, organizarea în premieră în Valea Jiului a unei probe de artă plastică. Deja am demarat înscrierile pentru acest festival și-i așteptăm pe cei mici să vină în număr cât mai mare la acest festival de la Lupeni”, spune Petronela Baldovin, coordonatorul Cenaclului ”Pas cu pas” din Lupeni.

[slideshow_deploy id=’27126′]