18 mai, zi cu emoții pentru CEH

Instanța de la Curtea de Apel Alba Iulia urmează să se pronunțe în data de 18 mai cu privire la insolvența Complexului Energetic Hunedoara. Dosarul s-a aflat ieri pe rolul instanței care a respins mai multe cereri de intervenții.

“Respinge excepţia netimbrării. Respinge excepţia autorităţii de lucru judecat formulată de Euro Quality Insolvency SPRL Deva în calitate de administrator judiciar al Compact Security SRL Deva. Definitivă. Respinge ca inadmisibilă cererea de intervenţie în interes propriu formulată de Sindicatul „ Noroc Bun” din cadrul Complexului Energetic Hunedoara SA Petroşani în dosar nr. 5277/97/2016. Cu recurs în termen de 5 zile de la pronunţare pentru partea prezentă şi de la comunicare pentru părţile lipsă. Pronunţată în şedinţa publică din 11.05.2017. Amână pronunţarea la data de 18.05.2017”, arată soluția Curții de Apel Alba Iulia.

Ministrul Energiei, Toma Petcu, sustine cã toate aceste intrãri si iesiri din insolventã au cauzat probleme Complexului Energetic Hunedoara.

“La Hunedoara pierderile sunt destul de mari, mai ales cã în ultimii ani instantele din zonã s-au jucat cu deciziile de a intra sau de a nu intra în insolventã, lucru care a destabilizat foarte mult compania”, a spus ministrul Energiei, Toma Petcu, în cadrul emisiunii România 9 de la TVR1.

[slideshow_deploy id=’19661′]