Cine este elevul ”Dima” din 2017 la Colegiul Tehnic ”D.Leonida” din Petroșani ?

A devenit deja o frumoasă tradiție a Asociației Information & Quality Education din Petroșani, asociație coordonată de familia Lucian și Laura Lupu Dima, acordarea unui premiu special pentru șeful de promoție al liceenilor de la Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani.

Pentru al patrulea an consecutiv, cel mai bun absolvent al acestei instituții de învățământ din Valea Jiului a fost distins cu Premiul ”Margareta Dima” și premiat cu un laptop performant oferit de Asociația Information & Quality Education. Anul acesta, premiul a revenit elevului Daniel Boldea, pentru rezultatele deosebite obținute de acesta de-a lungul anilor de studiu, rezultate care i-au adus, la absolvirea liceului, și calitatea de șef de promoție.

Premiul i-a fost înmânat absolventului Daniel Boldea, în cadrul unei festivități care a avut loc astăzi la Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” de către directorul instituției de învățământ, prof. Camelia Paraschiv. La festivitate au participat absolvenții Colegiului, profesori și conducători ai școlii.

”Mulțumim Asociatiei Information & Quality Education și familiei Lupu Dima, care ne sunt aproape de 4 ani și premiază șeful de promoție de la Colegiul Tehnic ,,Dimitrie Leonida”Petroșani, în memoria celei care a fost doamna inspector școlar prof. Dima Margareta, un om care a iubit acest liceu și a apreciat întotdeauna calitatea actului educațional”, a declarat prof. Camelia Paraschiv, diectorul Colegiului Tehnic Dimitrie Leonida din Petroșani. 

[slideshow_deploy id=’19661′]