Vacanță în străinătate pentru 25 de elevi din Petroșani

Elevii care au avut rezultate notabile în timpul anului școlar vor pleca în tabără la Varpalota – Ungaria. taberele destinate copiilor din oraşele înfrăţite Petroşani – Varpalota continuă şi în acest an. Aşa cum ne-am obişnuit, an de an, copiii de la Petroşani pleacă într-o tabără la Varpalota în timp ce elevii din localitatea înfrăţită vin la noi pentru a lua contact cu zona şi cu obiceiurile. Pentru deplasările din acest an, Consiliul Local Petroşani va aloca suma de 38.000 de lei. Tabăra va avea loc în perioada 17-23 iulie 2017.

“Instituțiile de învățământ îșI vor desemna participanții respectând următoarele criterii: să nu fi participat în anii anteriori în tabăra de la Varpalota șI să aibă domiciliul în Petroșani. Pe baza reciprocității, fiecare oraș va suporta cheltuielile de deplasare pentru un singur drum dus-întors pe ruta Petroșani-Varpalota”, arată edilii de la Petroșani.

În timp ce elevii din Petroșani se vor afla la Varpalota, elevii din Ungaria vor veni la Petroșani. Selecţia elevilor care vor pleca în tabără se va face în funcţie de rezultatele obţinute la învăţătură. Totodată aceştia nu trebuie să mai fi participat la o astfel de excursie.

[slideshow_deploy id=’13837′]