GALERIE FOTO. Lumea magică a copilăriei, pe străzile din Petroșani

Lumea basmelor s-a desfășurat pe străzile din Petroșani. Sute de copii costumați în personajele îndrăgite din basme sau din desenele animate au defilat pe bulevardul din Petroșani. Prinți, prințese, pirați, magicieni, dar și multe alte personaje i-au indus pe petroșăneni în lumea magică a copilăriei. La fel ca în fiecare an, municipalitatea de la Petroșani a organizat Parada costumelor de carnaval, eveniment dedicat Zilei Internaționale a Copilului.

“E Ziua Internaţională a Copiilor, e sărbătoarea lor, dar nu numai a lor, ci şi a părinţilor, a bunicilor şi a domnişoarelor şi doamnelor educatoare care duc greul cu aceşti micuţi, care sunt foarte năzdrăvani. Organizăm această acțiune care transformă Petroșaniul într-un loc de poveste, să evadăm pentru câteva clipe din cotidian. Copiii noștri merită o astfel de acțiune, ei sunt viitorul nostru”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

Încă de la primele ore ale dimineții, Petroșaniul a fost ”cucerit” de Feți Frumoși și zâne Cosânzene, de prinți și frumoase domnițe, dar și de tot felul de personaje din basmele copilăriei, care au participat împreună la parada costumelor de carnaval, pe centrul orașului.

[slideshow_deploy id=’19661′]