UDMR Lupeni nu particip activ în campania electorală de la Lupeni

Organizaţia UDMR filiala Lupeni nu are un candidat propriu înscris în cursa electorală pentru alegerile parțiale care vor avea loc pe 11 iunie la Lupeni. Potrivit președintelui Organizației municipiale UDMR Lupeni, David Benedekfi această decizie a fost luată, la nivelul organizației locale, din considerente parctice.

Mai mult, liderii UDMR Lupeni spun că nu participă sub nici o formă, în campania electorală a vreunuia dintre candidații înscriși în competiția electorală de la Lupeni și îndeamnă alegătorii din comunitatea maghiară să-și exercite dreptul la vot în funcție de propia lor conștiință și dorință. ”În acest moment important pentru viaţa comunităţii noastre vă îndemnăm să mergeţi la vot în număr cât mai mare, să vă exercitaţi dreptul cetăţenesc, să analizaţi cu atenţie ofertele electorale depuse de candidați, să selectaţi cu maximă răspundere promisiunile care se fac, iar în decizia pe care o luaţi nu promisiunile, ci faptele cred că ar trebui să fie hotărâtoare”, spune David Benedekfi, președintele UDMR Lupeni.

În același timp, liderul UDMR Lupeni apreciază că a nu merge la vot nu este o opţiune. ”Prezentul şi viitorul nostru nu poate fi decis de alţii. Daţi dovadă de responsabilitate şi prezentaţi-vă la urne în număr cât mai mare. Urăm succes şi conștiință împăcată tuturor candidaţilor!”, a mai precizat David Benedekfi.

[slideshow_deploy id=’24093′]