Administrația Fondului pentru Mediu cere insolvența CEH

Cererile creditorilor privind deschiderea procedurii de insolvență a Complexului Energetic Hunedoara se înmulțesc. Pe rolul Tribunalului Hunedoara a mai fost înregistrat un astfel de dosar.

De această dată, Administraţia Fondului pentru Mediu solicită instanței deschiderea insolvenței Complexului Energetic Hunedoara. este a doua cerere depusă în decurs de o lună de zile. La începutul lunii mai, Arteca Jilava din județul Gorj s-a adresat instanței cu o astfel de cerere. În cazul societății Arteca Jilava, instanța de la Tribunalul Hunedoara s-a pronunțat, “Conexat la dosarul nr. 5277/97/2016”, arată soluția instanței.

În cazul cererii celor de la Administrația Fondului pentru Mediu încă nu există o soluție, însă rezultatul poate fi similar. De precizat este faptul că dosarul insolvenței Complexului Energetic Hunedoara a ajuns la Înalta Curte de Casație șI Justiție. Curtea Supremă nu a fixat încă un prim termen de judecată în dosarul în care Adrian Jurca, președintele Sindicatului Noroc Bun, a făcut recurs.

[slideshow_deploy id=’36590′]