Biblioteca municipală a revenit la Direcția de Asistență Socială

Încadrarea în numărul maxim de posturi aduce modificări în organigrame. Dacă în urmă cu câteva luni, consilierii de la Petroșani au aprobat desprinderea Bibliotecii municipale de Direcția de Asistență Socială, acum s-a revenit asupra deciziei. Spre exemplu, la Petroșani a fost nevoie de revocarea unei hotărâri de Consiliu care prevedea ca activitatea Bibliotecii municipale din Petroșani să se desprindă de Direcția de Asistență Socială.

“În confortmitate cu HCL nr. 64/2015 personalul din cadrul Bibliotecii municipiului Petroșani a fost preluat de către Direcția de Asistență Socială Petroșani. Ca urmare a modificării organigramei aparatului de specialitate al primarului municipiului Petroșani, începând cu data de 1.04.2017, Biblioteca municipiului Petroșani revine în structura anterioară”, arăta HCL 52/2017 aprobată în luna martie a acestui an.

 

După două luni, hotărârea de consiliu a fost revocată. Motivul – încadrarea în numărul maxim de posturi.

 

“Având în vedere necesitatea încadrării în numărul maxim de posturi, stabilit în conformitate cu prevederile OUG nr. 63/2010, pentru modificarea șI completarea Legii nr. 273/2006 privind finanțele publice locale, precum șI pentru stabilirea unor măsuri financiare, cu modificările șI completările ulterioare, transmis de Instituția Prefectului – județul Hunedoaera, prin adresa (…); pentru a ne încadra în numărul maxim de personal, stabilit în conformitate cu prevederile legale în vigoare, personalul din cadrul Bibliotecii municipale Petroșani în număr de 4 posturi, își va desfășura activitatea în continuare în subordinea Direcției de Asistență Socială”, arată noul proiect aprobat de CL Petroșani.

Biblioteca municipală de la Petroșani a trecut în subordinea Direcției de Asistență Socială în urmă cu doi ani.

[slideshow_deploy id=’27028′]



(Următoarea știre) »