Greutăți pentru CEH

Complexul Energetic Hunedoara nu și-a îndeplinit obiectivele din planul de investiții. Conducerea societății a stabilit la începutul anului 2016 un plan de investiții, însă acesta nu a fost îndeplinit. Problemele financiare ale societății au contribuit, major, la nerealizarea planului.

“Se constată că dintr-un număr de 15 obiective de investiții propuse s-au realizat parțial 5 obiective. Pe tipuri de activități realizările pe obiective de investiții se împart astfel: investiții pentru activitatea energetică în sumă de 3.136 mii lei care reprezintă 85,59% din totalul investițiilor realizate, investiții pentru activitatea minieră în sumă de 528 mii lei care reprezintă 14,41% din totalul investițiilor realizate”, arată raportul administratorilor de la CEH.

 

Administratorii CEH mai arată că investițiile nu au fost realizate din cauza lipsei resurselor financiare.

 

“Se constată că din lipsa surselor de finanțare nivelul investițiilor realizate în cursul anului 2016 este foarte scăzut, fapt care va influența negative activitatea care se va edsfășura în cadrul CEH SA șI în următorii ani”, mai arată administratorii CEH.

Previziunile nu sunt pozitive nici pentru acest an. Din cauza problemelor financiare, CEH se află în imposibilitatea de a realiza investiții. Societatea se bazează pe SIEG, prin care ar putea realiza investiții la termocentrale.

 

[slideshow_deploy id=’24093′]



« (Știre anterioară)