Cum facem incluziunea socială?

Autoritățile locale de la Vulcan îi invită pe cetățeni la o dezbatere publică privind incluziunea socială. Proiectul ce urmează a fi dezbătut se numește “Acum pentru viitorul Vulcanului – parteneriat local pentru incluziunea socială”.

“UAT municipiul Vulcan, în parteneriat cu Interlog Com SRL Brad șI Asociația Institutul Intercultural Timișoara organizează în data de 23 august 2017, ora 12:00, în sala de ședință a Consiliului Local Vulcan o primă întâlnire pentru proiectul menționat. Toți cei interesați din comunitatea noastră sunt invitați să participe la eveniment”, arată Primăria municipiului Vulcan într-o invitație la dezbaterea publică.

Proiectul face referire la modalitățile de incluziune socială a familiilor defavorizate. În acest sens, Consiliul Local al municipiului Vulcan a aprobat și proiectul de hotărâre”ACUM PENTRU VIITORUL VULCANULUI- parteneriat local pentru incluziunea socială” și a bugetului aferent UAT –Municipiul Vulcan, în sumă de 90.178,18lei, din care contribuție proprie în sumă de 1.803,58lei. În urma implementării proiectului se are în vedere reducerea numărului de comunități marginalizate (roma și non-roma) aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din orașe cu peste 20.000 locuitori, cu accent pe cele cu populație aparținând minorității roma, prin implementarea de măsuri/ operațiuni integrate în contextul mecanismului de DLRC.

[slideshow_deploy id=’13837′]