Încă două proiecte dezbătute în Consiliul Local Petroșani

Ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de la Petroșani a fost suplimentată cu încă două proiecte de hotărâre. Unul vizează realizarea “Pădurea colorată” șI se propune alocarea sumei de 28.000 de lei.

Proiectele suplimentare sunt:

PH 10  Proiect de hotărâre privind aprobarea Devizului General actualizat – rest de executat, intocmit la faza Documentatie de avizare a lucrarilor de interventii pentru obiectivele de investitii: “Reabilitare termica bloc de locuinte, bl.12 din strada Pacii municipiul Petrosani, judetul Hunedoara – lot 5”, “Reabilitare termica bloc de locuinte, bl.18 din strada Pacii municipiul Petrosani, judetul Hunedoara – lot 8” si “Reabilitare termica bloc de locuinte, bl.20 – din strada Pacii municipiul Petrosani, judetul Hunedoara – lot 9”.

PH 11  Proiect de hotărâre privind aprobarea alocării din bugetul local a sumei de 28.000 lei,  în vederea participării Consiliului Local al Municipiului Petroşani în calitate de coorganizator, alături de Societatea chiliDesign la implementarea proiectului ,,Pădurea Paradisului”, în Pădurea Brădet.

[slideshow_deploy id=’13835′]