Vănătorii de munte din Europa vin la Petroșani

Vânătorii de munte din întreaga Europă se vor întâlni, în luna septembrie, la Petroșani. 10.000 de lei s-au alocat pentru organizarea în bune condiții a evenimentului.

“În perioada 21 – 24 septembrie 2017 va avea loc în municipiul nostru întâlnirea vânătorilor de munte din toată Europa, prilej cu care o să vină în Petroșani delegații din mai multe țări, precum și elevi de la Colegiul Național Militar Mihai Viteazul din Alba-Iulia. În cadrul reuniunii europene din zilele menționate vor avea loc mai multe evenimente, printre care și o defilare a participanților pe raza municipiului nostru”, arată Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Banii sunt necesari pentru organizarea evenimentului, pentru suportarea cheltuielilor cu transportul, dar și pentru realizarea unor materiale și nu numai.

“Având în vedere importanța deosebită a acestei reuniuni europene pentru comunitatea locală, propun implicarea Primăriei municipiului Petroșani și a Consiliului Local, în calitate de organizator al acestei manifestări, și alocarea din bugetul local a sumei de 10.000 lei (…), reprezentând cheltuieli cu masa invitaților și elevilor de la Colegiul Național Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia, transportul elevilor și profesorilor însoțitori pe ruta Alba-Iulia/Petroșani și retur precum și cu diverse materiale necesare organizării evenimentului (panglici tricoloreX4 țări, bandă elastică, apă, suc, cafea, șampanie, obiecte de artizanat, obiecte decorative, serv. De sonorizare, invitații/impruimate, alte cheltuieli, etc)”, mai arată primarul.

 

Actiunea are loc între  21 – 24 septembrie si sunt invitati 350 de astfel de camarazi de arme, multi dintre ei fãcând parte din armata NATO.

[slideshow_deploy id=’36590′]