Cine sunt laureații competiției de alergare montană ”Petroșani-Parâng Trail Run” ?

Nu încape îndoială asupra faptului că prima ediție a crosului de alergare montană ”Petroșani-Parâng Trail Run” a fost un succes. Un succes atât prin numărul participanților care s-au înscris la cele două curse (Open Rusu respectiv Cârja), cât și prin rezultatele deosebite realizate, în principal, de câștigători.

Cine sunt laureații competiției de alergare montană ”Petroșani-Parâng Trail Run” ?

Marele Premiu adjudecat de alergătorii spotivi care au parcurs traseul rezervat, în mod deosebit, profesioniștilor, traseu care a însumat circa 37 de kilometri a revenit sportivilor: CRINA BUZGAN (Queen Cârja), respectiv LEONARD MITRICĂ (King Cârja).

Tot în competiția de alergare montană destinată în principal practicanților de maraton și semimaraton montan, pe traseul Centrul civic al municipiului Petroșani – Cabana Rusu – vârful Cârja și retur, au fost înregistrate următoarele clasamente:

  • categoria 18-29 ani, feminin: LOCUL I – Crina Buzgan; LOCUL II – Rodica Emilia Bog; LOCUL III – Cristina Năstase;
  • categoria 30-39 ani, feminin: LOCUL I – Teodora Curta; LOCUL II – Steluța Rațiu; LOCUL III – Simona Zgârcea;
  • categoria 40-49 ani, feminin: LOCUL I – Georgeta Manolache; LOCUL II – Sinela Viezuran; LOCUL III – Mioara Miloș;
  • categorie 50+, feminin: LOCUL I – Diana Miazga;
  • categoria 18-29 ani, masculin: LOCUL I – Leonard Mitrică; LOCUL II – Alexandru Blajdea; LOCUL III – Iulian Mardan;
  • categoria 30-39 ani, masculin: LOCUL I – Ilie Iloiu; LOCUL II – Petru Radian; LOCUL III – Bogdan Bodiștean;
  • categoria 40-49 ani, masculin: LOCUL I – Ștefan Veress; LOCUL II – Gheorghe Codrea; LOCUL III – Cătălin Dascălu;
  • categoria 50+, masculin: LOCUL I – Tănase Tecar; LOCUL II – Viorel Mihăilescu.

Similar, pe traseul open, destinat tuturor participanților, derulat pe cele două trasee de dificultate medie și mare, respectiv traseul scurt din Centrul civic al municipiului Petroșani – Brădet – Cabana Rusu și retur și traseul lung, din Centrul civic al municipiului Petroșani – Cabana Rusu – vârful Cârja și retur, au fost înregistrate următoarele clasamente:

  • open feminin traseu Rusu: LOCUL I – Andra Anghel; LOCUL II – Gilda Ștefănescu; LOCUL III – Ruxandra Feraru;
  • open feminin traseu Cârja: LOCUL I – Crina Buzgan; LOCUL II – Georgeta Manolache; LOCUL III – Teodora Curta;
  • open masculin Rusu: LOCUL I – Victor Manoilă; LOCUL II – Andrei Mititelu; LOCUL III – Marian Gianga;
  • open masculin Cârja: LOCUL I – Leonard Mitrică; LOCUL II – Alexandru Blejdea și Ilie Iloiu; LOCUL III – Iulian Mardan.

Toți câștigătorii au primit din partea organizatorilor premii, constând în cupe, medalii, tricouri personalizate și premii în bani.

”Vreau să-i felicit pe toți cei care, sportivi sau amatori fiind, iubitori ai competițiilor de alergare montană sau pur și simplu amamtori de drumeții, au dorit să se înscrie la concursul organizat de noi. Desigur, felicitări speciale li se cuvin celor care au trecut primii linia de sosire, adjudecându-și un binemeritat loc pe podiumul acestei competiției și, odată cu acesta, admirația noastră și premiile puse în joc de echipa de organizare. Cu mulțumirea faptului că această primă ediție a ”Petroșani-Parâng Trail Run” și-a atins obiectivele stabilite, vreau să le mulțumesc încă o dată tuturor celor care, într-un fel sau altul, au contribuit la acest succes și au făcut posibilă această frumoasă activitate care, vreau să cred că poate deveni o frumnoasă tradiție pentru sport, dar mai ales pentru promovarea stațiunii turistice Petroșani-Parâng”, ne-a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

[slideshow_deploy id=’17636′]



« (Știre anterioară)