O nouă consultare la Petrila

Aveți probleme legate de comunitatea în care trăiți? Mergeți la consultarea publică organizată de Primăria Petrila. Evenimentul va avea loc joi, 28 septembrie, în cadrul proiectului „Sprijin pregătitor pentru înfiinţare G.A.L. Petrila şi elaborare S.D.L.” În acest sens, edilii vor să afle care sunt principalele nevoi și probleme cu care se confruntă cetățenii, iar apoi să identifice soluțiile pentru rezolvarea acestora.

“Oraşul Petrila în parteneriat cu Ambient Logistics SRL şi Organizaţia Salvaţi Copiii Filiala Hunedoara anunţă consultarea publica ce va avea loc in data de 28.09.2017 la sediul Primariei orasului Petrila , ora 15.  Invitam in acest sens toti cetatenii din Zona Tunel – Zona Cap de Linie Petrila interesati sa participe la dezbaterea publica vizand urmatoarele obiective: identificarea principalelor nevoi si probleme cu care se confrunta cetatenii orasului; identificarea soluţiilor posibile, prioritizarea măsurilor necesare propuse în cadrul consultărilor din teritoriu, cu precădere în Zonele Urbane Marginalizate”, arată Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

 

Un astfel de proiect va fi pus în aplicare și la Vulcan, acestea fiind singurele două localități din Valea Jiului care beneficiază de astfel de proiecte.

[slideshow_deploy id=’27126′]