Vânzarea unor bunuri aduce bani la bugetul local

Bugetul local al municipiului Petroșani a fost modificat. Vânzarea unor spații a adus bani în plus la buget. Astfel, sumele obținute în urma vânzării bunurilor vor fi utilizate pentru continuarea lucrărilor de modernizare a centurii municipiului Petroșani.

“Propunem rectificarea bugetului local detaliat la venituri (…) al municipiului Petroșani, prin majorarea bugetului secțiunii de dezvoltare atât la venituri cât șI la cheltuieli cu suma de 35,60 mii lei, ca urmare a vânzării unor bunuri din domeniul privat al UAT Petroșani. Astfel, propunem ca acest venit realizat să se utilizeze pentru majorarea creditelor alocate inițial pentru obiectivul de investiții “Reabilitare strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroșani, DN 66, între km 130+290 șI km 131+750 în lungime de 1600 m” cu suma de 35,60 mii lei”, arată proiectul de hotărâre aprobat de consilierii locali de la Petroșani.

Lucrările pe șoseaua de centură a municipiului Petroșani au început în urmă cu circa o lună de zile. Între timp, constructorul a turnat și un strat de asfalt. În funcție de sumele disponibile rămâne de stabilit dacă se va turna și stratul de uzură, în acest an.

[slideshow_deploy id=’36591′]