PRM caută candidat pentru Primăria Deva

Liderii organizațiilor PRM din Valea Jiului s-au întâlnit astăzi, la sediul din Petroșani, cu câțiva jurnaliști din Valea Jiului.

Liderul Organizației județene a PRM Hunedoara, Emanoel Andronache spune că, deși este un partid căruia mulți îi cântă prohodul, Partidul România Mare este pe cale să revină în forță în viața politică a României. Asta deoarece, în luna noiembrie este convocată Conferința națională a PRM în care vor fi aleși și noii lideri politici ai acestei formațiuni despre care cei din Valea Jiului spune că a rămas singurul partid naționalist pur-sânge din România. Deși recunosc că PRM are nevoie de un lider politic cunoscut și apreciat de români pentru a reveni în forță în prim-planul scenei poltiice românești, Maria Gudacu – președintele PRM Aninoasa spune că actuala formulă de conducere a PRM, la nivel național, este aproape egală cu zero.

Pentru a schimba situația, liderul PRM Hunedoara, petrileanul Emanoel Andronache este pregătit să-și asume o candidatură personală pentru una din funcțiile naționale de vicepreședinte la alegerile interne din noiembrie 2017. Mai mult decât atât, în perspectiva alegerilor locale parțiale de la Deva, PRM va intra în mod categoric în competiția electorală cu un candidat capabil să câștige Primăria Devei. ”Orice candidat am aduce practic în cursa electorală din partea PRM , acesta poate fi în mod cert mai bun decât numele pe care le vehiculează acum cei de la PSD sau PNL. Noi, la PRM, testăm deocamdată varianta cu avocatul Mircea Mincea. Dacă nu se va dovedi în sondajele noastre o variantă bună, atunci îmi voi face chiar eu mutație la Deva și voi candida pentru funcția de primar. Cert este că PRM va avea un candidat bun în alegerile parțiale de la Deva”, a spus Emanoel Andronache.

Până la reorganizarea formațiunii poltice a PRM și revenirea acesteia în prim-planul scenei politice, în Valea Jiului, membri acestei grupări politice se declară mulțumiți de faptul că PRM are 4 consilieri locali la Lupeni, care potrivit liderului organizației locale, prof. Ionuț Năsălean, pun umărul la dezvoltarea proiectelor de modernizare a localității, alături de PSD și de toți ceu care doresc binele acestei comunități locale. La Vulcan, în schimb, potrivit președintelui organizației locale, PRM încă își caută un sediu, dar și militanții fideli de altă-dată.

[slideshow_deploy id=’17636′]