COMUNICAT DE PRESĂ PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEVA / În atenția solicitanților de locuințe ANL!

Comisia socială de analiză a dosarelor depuse de solicitanții de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii – realizate de către Agenția Națională pentru Locuințe, aduce la cunoștința tuturor persoanelor care au depus dosare pentru obținerea unei locuințe ANL pentru tineri, în regim de închiriere, și nu le-au reactualizat în cursul anului 2017, să se prezinte la sediul Direcției de Asistență Socială Deva – Biroul Fond Locativ (str. I.L. Caragiale, nr. 4, camera 2B), până în data 31 octombrie 2017, pentru reconfirmarea îndeplinirii criteriilor de acces la locuință.

În acest sens, se vor depune următoarele acte:

• adeverință de la locul de muncă și extras REVISAL de la I.T.M. pentru titular;

• acte de identitate și acte de stare civilă pentru titular și membrii familiei;

• declarație autentificată pentru titular și membrii majori din familie, din care să rezulte că aceștia nu dețin și nu au deținut o altă locuință în proprietate și/sau nu sunt beneficiarii unei alte locuințe cu chirie, proprietate de stat, proprietate a unității administrativ-teritoriale sau a unității în care își desfășoară activitatea, în municipiul Deva.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa Direcției de Asistență Socială Deva, cu sediul în Deva, str. I. L. Caragiale, nr. 4 (fostă str. Cuza Vodă, nr. 36, bl. 112), tel./fax: 0254.21.80.30 sau 0737.03.60.01.

[slideshow_deploy id=’17636′]

(Următoarea știre) »