Investiții în Straja

Autoritățile locale din Lupeni se pregătesc pentru sezonul de iarnă. Edilii vor să se asigure că în perioada de iarnă toate instalațiile vor funcționa normal, inclusiv cele pentru producerea zăpezii artificiale. În acest sens, Primăria Lupeni va realiza investiții de circa 38.000 de lei.

 

“Acum, sectorul minier este în restrângere, dar comunitatea locală caută noi soluții de dezvoltare, cărora vă invit să subscrieți și dumneavoastră, cu idei, propuneri sau inițiative concrete. Pentru tot mai mulți oameni, Lupeniul a devenit sinonim cu turismul de calitate pe care-l construim în stațiunea turistică Straja, o perlă a Munților Carpați, un loc de poveste pe care, de asemenea, vă invit să-l descoperiți, convins fiind că-l veți aprecia la adevărata sa valoare”, arată chiar pe pagina Primăriei Lupeni.

Statiunea Straja ar urma sã foloseascã nu mai putin de 35 de tunuri de zãpadã, pentru sezonul rece, toate fiind necesare, dacã vremea nu va fi darnicã în precipitatii. Pregãtirile au început si în acest an vor fi functionale 25 de tunuri de zãpadã, din totalul celor 35 care urmeazã sã ajungã în acest loc.

[slideshow_deploy id=’24093′]



« (Știre anterioară)