S-a redeschis circulația rutieră pe Centura Petroșaniului

Echipele de muncitori de la societatea Zona D, care au executat lucrările de reabilitare a DN 66, pe centura ocolitoare a municipiului Petroșani, in porțiunea cuprinsă de la sensul giratoriu cu avion la sensul giratoriu de la Biserica Romano-Catolică au finalizat astăzi ultimele retușuri, iar autoritățile locale au dispus redeschiderea circulației rutiere, pe ambele sensuri de mers pe această porțiune de drum.

Șoferii au avut o plăcută surpriză astăzi, când au putut circula, după ani buni în care această porțiune  de drum a creat foarte multe probleme, pe o șosea ca-n palmă.

Cu toate că drumul a fost deschis circulației, primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, spune că modernizarea acestui drum nu a fost încă pe deplin finalizată, acest lucru urmând să aibă loc în primăvara anului viitor. ”Reabilitarea dumului de centură a fost un efort destul de mare pentru noi și am avut emoții că vom putea executa lucrarea pe ambele sensuri n acest an, dar în cel din urmă, am reușit acest lucru. Pentru primăvara anului viitor mai avem însă de executat pe șoseaua de centură lucrări de marcaj rutier, inclusiv treceri pentru pietoni, apoi mai sunt de efectuat o serie de lucrări de reabilitare a zonelor verzi și intenționăm să adoptăm un program din fonduri de la Bugetul local pentru reabilitarea trotuarelor, în mod special în zona autogării și a stației de benzină. Toate aceste lucruri însă le vom face în primăvara anului viitor”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

[slideshow_deploy id=’27028′]