Proiect pentru creșterea gradului de confort al petrilenilor

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că în orașul Petrila se află cele mai multe blocuri anvelopate. Edilii nu se opresc însă aici. Aceștia vor să obțină finanțare pentru încă trei imobile, amplasate pe strada Minei. În acest sens, Consiliul Local al orașului Petrila a aprobat documentația tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici pentru proiectul proiectul “Eficientizarea termică clădiri rezidențiale oraș Petrila – etapa IV” pentru blocurile 22A, 28 și 30 Strada Minei.

“Proiectul “Eficientizarea termică clădiri rezidențiale oraș Petrila – etapa IV” este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, axa prioritară 3, prioritatea de investiții 3.1, operațiunea A – Clădiri rezidențiale. Prin acest proiect se dorește creșterea performanței energetice a blocurilor de locuit din oraș prin care se urmărește asigurarea confortului termic concomitent cu reducerea consumului de energie termică pentru încălzire a cetățenilor din orașul Petrila. Conform ghidului solicitantului se impune anexarea la cererea de finanțare a hotărârii Consiliului Local pentru aprobarea documentației tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici (faza DALI și PT) inclusiv a anexei privind descrierea sumară a investiției propuse a fi realizată prin proiectul “Eficientizarea termică clădiri rezidențiale oraș Petrila – etapa IV” pentru blocurile 22A, 28 și 30 Strada Minei”, arată proiectul.

Investiția este evaluată la câteva milioane de lei, iar în cadrul contractului ar urma să fie executate diferite lucrări la cele trei imobile.

[slideshow_deploy id=’27028′]