Folkul salută generația-n blugi, pe 9 decembrie, la Vulcan

O nouă ediție a apreciatului festival de folk ”Te salut generație-n blugi !” – a V-a – va aduce pe scena Cinematografului ”Luceafărul” din municipiul Vulcan, nu doar  câteva zeci de tineri pasionați ai acestui gen muzical în cadrul concursului, ci și o seamă de artiști de certă valoare ai folkului din România.

Astfel, potrivit informațiilor furnizate de organizatorul principal a evenimentulu, prof. Dana Tacea, anul acesta, la Festivalul de folk ”Te salut generație-n blugi !” vor urca pe scenă, pentru a susține recitaluri de muzică folk, artiști precum: Cătălin Stepa, Florin Paul Camen, Ovidiu Mihăilescu, Florentin Budea sau Emil Horvat.

A V-a ediție a Festivalului de folk ”Te salut generație-n blugi” de la Vulcan va avea loc pe data de 9 decembrie 2017, începând cu ora 10,00 în sala Cinematografului ”Luceafărul” din Vulcan. Intrarea este liberă.

Spectacolul, în organizarea prof. Dana Tacea și a artiștilor Florin Camen și Cătălin Stepa, cu sprijinul Primăriei și Consilului local al municipiului Vulcan, Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, Colegiului Tehnic ”Mihai Viteazu” Vulcan prin structura Școala gimnazială nr. 5 și Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Petroșani, este susținut de Comexim R, Hora, Diverta, Aztek cafe, Valahia Pub, General Electric, Galeria Perdele, Duo Ekart și Optimed. Parteneri media sunt: Exclusiv Media Grop, Mondo TV și Avântul Liber.

 

[slideshow_deploy id=’19661′]