Atenție de unde cumpărați mâncarea!

Mâncare depozitată în locuri neconforme sau fără etichete. Inspectorii  sanitar-veterinari din județul Hunedoara au aplicat în decursul unei luni sancțiuni contravenționale de aproape 20.000 de lei.

În perioada 23-24 noiembrie, au fost efectuate controale în domeniul siguranței alimentelor șI a sănătății anumalelor de către inspectorii de specialitate din cadrul Direcției Sanitare Veterinare șI pentru Siguranța Alimentelor Hunedoara.

 

“În urma controalelor efectuate, au fost dispuse în domeniul siguranței alimentelor, 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 18.600 lei, și 24 de avertismente. Principalele neconformitățI pentru care s-au dispus sancțiunile contravenționale șI avertismentele au fost următoarele: etichetarea defectuoasă sau lipsa acesteia, depozitare necorespunzătoare, manipularea necorespunzătoare a spațiilor șI ustensilelor din dotare, neasigurarea trasabilitățIi produselor alimentare. În domeniul Sănătății șI Bunăstării Animalelor în urma controalelor au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 5240 lei șI 11 avertismente”, arată informarea DSVSA Hunedoara.

 

În perioada următoare, odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, controalele în domeniu vor fi amplificate.

[slideshow_deploy id=’36590′]



(Următoarea știre) »