Ionuț Drăgotesc ridică țara în picioare la Sala Palatului, cu un concert memorabil

Jurnalistul de radio și televiziune Ionuț Drăgotesc, diectorul Mondo TV și Mondo FM, prezintă astăzi, în calitate de producător, spectacolul excepțional intitulat ”Să se ridice țara !”, pe scena Sălii Palatului din București.

Ionuț Drăgotesc apreciază că acest spectacol, avându-i în centrul atenției, pe remarcabilii artiști Dan Puric și Nicolae Furdui Iancu, se vrea un manifest împotriva nepăsării și o proclamație pentru mai multă demnitate umană. ”Mesajul este „Să se ridice țara” dar, desigur, totul începe cu un om sau o sală care trebuie să se ridice și să conștientizeze valorile pe care cei doi artiști le vor conștientizate”, spune Ionuț Drăgotesc.

Maestrul Dan Puric arată, la rândul său, în mesajul de promovare a evenimentului, că țara trebuie să se ridice, dar nu împotriva a cuiva, ci spre propria demnitate. Să se ridice țara „…dar nu împotriva a ceva sau a cuiva străin ei, ci împotriva propriei Nepăsări în fața cumplitei primejdii ce-i împresoară ființa în mod tacit și pervers din toate părțile, împotriva letalei inerții din fața înnecului istoric ce o așteaptă! Să se ridice țara!”… Spre propria-i demnitate și eternitate românească, care astăzi din tulburătoare înălțimi sufletești ne privește cu o mistuitoare ÎNGRIJORARE DE MAMĂ!”, spune Dan Puric.

În spectacol va mai evolua, alături de Dan Puric și Nicolae Furdui Iancu, orchestra de muzică populară ”Crai Nou” din Alba Iulia. Spectacolul ”Să se ridice țara” va avea loc la Sala Palatului, astăzi, 28 noiembrie 2017, de la ora 19,00.

O primă reprezentația a acestei noi producții artistice semnate de Ionuț Drăgotesc a avut loc deja, cu un firesc succes, în fața unui public entuziat, la Brașov. ”Vor urma, în mod cert, o serie de spectacole pe care le vom susține, cu cei doi mari artiști ai României, în mai multe orașe ale României”, precizează producătorul Ionuț Drăgotesc.

[slideshow_deploy id=’20328′]