Șoferul care a omorât o femeie și a fugit, arestat preventiv

Decizia instanței din Petroșani nu este definitivă și poate fi atacată de individ la Tribunalul Hunedoara. În decizia magistraților a contat faptul că tânărul și-a lăsat victima să agonizeze pe asfalt și a fugit de la locul accidentului.

Paraschiv Beniamin Sebastian, șoferul vinovat de tragedie este din Petrila, în vârstă de 21 de ani, iar după ce a produs teribilul accident s-a dus acasă. De acolo l-au și săltat polițiștii. ”Dispune arestarea preventivă a inculpatului Paraschiv Beniamin Sebastian, fără antecedente penale, sub aspectul săvârşirii infrac?iunilor de ucidere din culpă (…) și părăsirea locului accidentului. (…) În baza art. 230 alin. 1, 2, 3 şi 4 C.proc.pen., dispune emiterea, de îndată, faţă de inculpat a mandatului de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, cu începere de la data de 08.12.2017 până la data de 06.01.2018, inclusiv. Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de apărătorul ales pentru inculpat privind luarea măsurii preventive a controlului judiciar”, este soluția instanței.

Reamintim că o femeie a fost spulberată de șoferul inconștient chiar pe o trecere de pietoni de pe șoseaua de centură a Petroșaniului. La locul tragediei au rămas o serie de probe, inclusiv sigla autoturismului, iar polițiștii l-au descoperit la scurt timp. Victima se afla pe trecerea de pietoni și traversa regulamentar strada au stabilit anchetatorii după cercetarea efectuată la fața locului.

[slideshow_deploy id=’19661′]