Terenuri pentru construirea de locuințe

Autoritățile locale de la Petrila au identificat două noi terenuri care pot fi puse la dispoziția tinerilor, în vederea construirii unor case. Potrivit legii, tinerii pot beneficia de teren din partea statului pentru a-și realiza o casă. La Petrila, au fost identificate două noi suprafețe de teren care se pretează unor astfel de investiții.

 

“Luând în considerare faptul că prin HCL nr. 217/2017 a fost aprobată trecerea unei noi parcele de teren de 400 mp, din domeniul public în domeniul privat al orașului Petrila, tocmai pentru a fi atribuită în baza Legii 15/2003; analizând cererile depuse la sediul Primăriei orașului Petrila, în vederea atribuirii unui teren pentru construirea unei locuințe proprietate personală șI cu scopul soluționării acestora de către comisia desemnată prin dispoziția primarului, date fiind cele menționate anterior considerăm că se impune actualizarea inventarului suprafețelor de teren disponibile care pot fi atribuite în folosință gratuită conform Legii 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuințe proprietate personală”, arată documentele aprobate de consilierii locali de la Petrila.

Cele două terenuri sunt situate pe strada Voievodului și strada Tineretului din orașul Petrila și au o suprafață de 400 metri pătrați fiecare.

[slideshow_deploy id=’24093′]



(Următoarea știre) »