Găsit de echipa de scafandrii a ISU Hunedoara

Militarii hunedoreni au fost solicitați de colegii lor din Sibiu, pentru a căuta un autoturism care a plonjat în râul Olt. Din păcate un bărbat aflat în autoturism nu s-a putut salva și a murit înecat. Salvatorii hunedoreni au avut misiunea de a găsi automobilul și de a-l aduce la suprafață.

Echipa de scafandri a I.S.U. Hunedoara, alcătuită din 4 scufundători, a răspuns solicitării transmisă de I.S.U. Sibiu privind identificarea în apele râului Olt a unui autovehicul.

Evenimentul a fost anunțat duminică seara, în jurul orei 23, de un participant la trafic care în timp ce rula pe DN 7, pe raza localității Boița, a observat un autoturism care după ce a făcut o depășire, într-o zona riscantă, a plonjat în râul Olt.
Până astăzi mai multe echipaje de scafandri au cercetat apele râului Olt însă nu au reușit identificarea autoturismului. Echipa hunedoreană a descoperit mașina la o adâncime de aproximativ 3 m, operațiunea fiind îngreunată din cauza temperaturii scăzute de apei, de doar 2 grade Celsius”, a declarat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara. 
[slideshow_deploy id=’19661′]