O femeie cu probleme psihice amenința trecătorii în Petroșani

Incidentul i-a speriat pe oameni, mai ales după tragedia de la metrou, când o tânără a fost ucisă de o altă femeie care ar avea probleme psihice.
O patrulă de ordine publică a Poliției Locale Petroșani a intervenit și a reușit să o imobilizeze pe femeia care amenința trecătorii. Aceasta este din Vulcan, de 43 de ani, și abia s-a întors de la spitalul de psihiatrie din Zam.
„Totul s-a întâmplat în zona de centru a municipiului Petroșani, în jurul prânzului, iar persoana figurează în evidențele medicilor psihiatrii cu probleme medicale. Era chiar în zona Hermes, pe mijlocul drumului, și gesticula, urla și amenința oamenii. Și pe noi ne-a amenințat, ba chiar își băga mâna la piept pentru a lăsa impresia că are un cuțit. Pe de altă parte, cum fugea haotic printre mașini putea fi lovită în orice moment de mașini sau putea provoca un accident. Am reușit să imobilizăm și pentru că n-a vrut sub nici o formă să se liniștească, am fost nevoiți să o încătușăm. Am dus-o la Spitalul de Urgență Petroșani iar medicii i-au întocmit documentele pentru a fi internată într-un spital de specialitate”, spun cei de la Poliția Locală Petroșani.
[slideshow_deploy id=’13835′]