Recital de pian, astăzi, la Sala Șemineului de la MCDR Deva

Sala Șemineului de la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva este astăzi gazdă a unui nou eveniment cultural destinat melomanilor din județul Hunedoara.

Aici, va avea loc, de la ora 18,00, un recital de pian susținut de elevul Răzvan Daniel Negrea-Drucan din clasa a VIII-a muzică, de la Liceul de Arte „Sigismund Toduţă” Deva.

În program sunt incluse mai multe lucrări muzicale din diverse perioade stilistice, de la baroc, până la romantismul târziu. Vor fi prezentate piese din creația compozitorilor: Scarlatti, Chopin, Muzart, Beethoven, Rachmaninoff, Liszt și Bach.

Răzvan Daniel Negrea-Drucan este laureat al mai multor olimpiade şi concursuri naţionale şi internaţionale. Dintre premiile obţinute până acum amintim cele două Trofee câştigate anul trecut la ediţia a II-a a Festivalului „Trecut.Prezent.Viitor” de la Deva şi la ediţia a XV-a a Festivalului „EcoFest Junior” Simeria, ambele cu participare internaţională, precum şi menţiune la etapa naţională a Olimpiadei de interpretare instrumentală –Arad.

[slideshow_deploy id=’20328′]