Vor condamnare cu executare

Autorul jafului armat de la Petroșani, Daniel Minea, a fost condamnat la aproape doi ani de închisoare cu suspendare pentru două încercări de jaf. Procurorii au considerat pedeapsa prea blândă și au făcut apel.

Tânărul de 22 de ani, din Aninoasa, judecat la Petroșani pentru că a jefuit un cazino folosindu-se de un cuțit, a fost condamnat la 1 an şi 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată în formă continuată. Judecătorii au fost indulgenți și i-au suspendat executarea pedepsei, însă procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea nu sunt de acord cu soluția și au atacat-o cu apel. Dosarul a ajuns pe rolul Curții de Apel Oradea iar Minea ar putea ajunge în pușcărie dacă procurorii îi vor convinge pe magistrați să-i modifice pedeapsa.

Tânărul din Aninoasa a încercat să jefuiască două săli de jocuri de noroc din Oradea folosindu-se de un pistol de airsoft. Angajatele celor două unități nu s-au pierdut cu firea și au acționat butonul de panică iar individul a dat bir cu fugiții. Minea Daniel a reușit să jefuiască un cazino din municipiul Petroșani și a furat circa 30 de mii de lei.

[slideshow_deploy id=’27028′]