O nouă sesiune de informare derulată de Serviciul Anticorupție Hunedoara

Acțiunea a fost derulată cu prilejul zilei Direcției Generale Anticorupție, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, cu ocazia derulării Colegiului Prefectural Hunedoara.
 
Angajații Serviciului Judeţean Anticorupţie Hunedoara au prezentat membrilor colegiului o serie de aspecte legate de activitatea instituției, respectiv infracțiunile de corupție și cele asimilate acestora, modul de acțiune în situația în care sunt implicați sau iau la cunoștință despre săvârșirea unor fapte de corupție, modalitățile de sesizare, consecințele și costurile corupției, precum și cazuri de corupție instrumentate de către D.G.A.
„Totodată, membrilor şi invitaţilor permanenţi din cadrul colegiului prefectural li s-au  distribuit materiale cu mesaje preventive anticorupţie  și le-a fost adusă la cunoștiință modalitatea de sesizare a faptelor de corupție, prin apel la linia telefonică gratuită a D.G.A. – Call Center Anticorupție 0800.806.806.
Activitatea a avut ca scop promovarea imaginii D.G.A. cu ocazia zilei unităţii noastre. La acest eveniment au participat 27 de membri, conducători ai serviciilor deconcentrate precum şi 2 invitaţi permanent”, se precizează într-un comunicat al instituției. Şedinţa a fost condusă de către prefectul judeţului Hunedoara, Kiszely Fabius-Tiberiu.
[slideshow_deploy id=’27028′]