Seniorii care au învățat engleza- recompensați de primarul Iacob Ridzi

Programul inițiat de Primăria Petroșani s-a bucurat de un interes crescut din partea vârstnicilor, aceștia având ocazia de a învăța limba engleză gratuit, în cadrul unor cursuri susținute de un specialist al municipalității.

”Omul cât trăiește învață! Prima generație de seniori care a absolvit cursurile de limba engleză este dovada vie a acestei zicale. Mă bucur că am putut veni în sprijinul persoanelor trecute de prima tinerețe care și-au manifestat intenția de a învăța limba engleză, prin organizarea gratuită a acestor cursuri.

Astăzi, s-au încheiat cursurile pentru seniori și am ținut să le ofer câte o diplomă simbolică pentru devotamentul și ambiția de care au dat dovadă”, declara primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi.

Proiectul a demarat după ce în audiențele săptămânale mai mulți vârstnici au cerut ajutor pentru a învăța limba de circulație internațională. Oamenii au spus că sunt în dificultate când pleacă peste hotare, pentru a-și vizita copiii și nepoții, și au probleme mai ales pe aeroporturi. Lecțiile de limbă engleză s-au desfășurat la Clubul Pensionarilor de la fostul Comisariat din Petroșani.

[slideshow_deploy id=’36590′]