Hunedorean bătut și jefuit în județul Alba

Atât victima de 43 de ani cât și agresorii sunt din Deva, incidentul având loc într-un parc din localitatea Vințu de Jos. Bărbatul a fost descoperit inconștient de către trecători, iar în urma anchetei efectuate de polițiștii din județul Alba s-a aflat întreaga poveste a tâlhăriei.
„Poliţiştii deplasaţi la fata locului, au identificat un bărbat de 43 de ani, din mun. Deva, jud. Hunedoara, care a relatat faptul că fost victima unei agresiuni comise asupra sa de către doi bărbaţi, ambii din Deva, de 47 si 31 de ani.
Cei doi bărbaţi i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele în zona feței și a abdomenului, deposedându-l, prin ameninţare, de suma de 500 de lei și un telefon mobil”, arată anchetatorii. Bărbatul jefuit a ajuns cu răni serioase la spitalul din Sebeş pentru a primi îngrijiri medicale..
Poliţiştii i-au descoperit pe bătăuși și-i cercetează pentru tâlhărie calificată, urmând ca astăzi-vineri să fie duși în fața judecătorilor pentru emiterea mandatelor de arestare preventivă.
[slideshow_deploy id=’43281′]


« (Știre anterioară)