Tâlhar la 16 ani

Un adolescent a fost prins de polițiști în urma acțiunii și este cercetat penal pentru tâlhărie. Individul a jefuit o femeie pe care a urmărit-o până la ușa blocului în care acesta locuia.

 

„Poliţiştii au organizat o razie în zona străzilor Viitorului şi Tineretului, din  municipiul Lupeni, în scopul prevenirii unor fapte antisociale şi a luării măsurilor legale faţă de persoanele care încalcă legea.

În urma activităților întreprinse, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au depistat un minor în vârstă de 16 ani, cu privire la care au stabilit că în data de 03.12.2017, a urmărit o femeie care se întorcea de la cumpărături,  iar în momentul în care aceasta a ajuns la scara blocului în care locuieşte, minorul s-a apropiat din spate, a prins poşeta victimei şi a tras de aceasta până când femeia a căzut, după care a fugit cu poşeta, în care se aflau 90 de lei şi diferite obiecte personale”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Procurorul de caz a decis că minorul poate fi cercetat în stare de libertate.

Tot în cadrul raziei, poliţiştii au identificat şi condus la sediul Poliţiei, pentru audieri, 11 persoane, cercetate în diferite cauze penale aflate în curs de soluţionare. Pe linie de circulație, polițiștii au dat mai multe amenzi în valoare de mai bine de 500 de lei.

[slideshow_deploy id=’36591′]