Popas și în Cheile Taia

Operatorul de apă și canal continuă programul început încă de anul trecut prin care se construiește câte un popas la porțile de acces în zonele turistice ale Văii Jiului.

Au fost deja realizate două asemenea investiții iar acum se lucrează la a treia. Popasul turistic va fi realizat într-o zonă mirifică a Petrilei, respectiv în Cheile Taia. „Știm că și această zonă deosebit de frumoasă este foarte mult căutată de turiști, de localnici, pasionații de ciclism ori alte activități sportive și din acest motiv am decis să realizăm încă o fântână și un foișor în care oamenii să se odinească. În acest fel vrem să ajutăm la promovarea zonelor turistice ale Văii Jiului, zone extraordinare și cu un potențial imens din acest punct de vedere. Sunt sigur că exemplul nostru, va fi urmat și de alții, fie administrații locale sau investitori privați”, a declarat directorul general al Sc Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram. Potrivit acestuia în urma acțiunii de ecologizare derulată de Ziua Mediului, s-a decis și amenajarea unei zone de picnic.

Apa Serv Valea Jiului a realizat în alte două montane frecventate de turiști, unde operatorul are capacități de producție, popasuri turistice. Unul este la intrare pe Transalpina, în Cheile Jiețului, iar celălalt la poarta sudică a Retezatului. Ambele investiții s-au bucurat de succes din partea localnicilor și a turiștilor.

[slideshow_deploy id=’57197′]



« (Știre anterioară)