Reținut pentru furt din autoturisme

Bărbatul se „specializase” pe furtul radiourilor și a sistemelor de navigație din autoturisme. A fost prins în Deva și dus la Sibiu unde este anchetat pentru furt calificat.

„Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul I.P.J. Hunedoara, au identificat şi prins un hunedorean cercetat penal pentru săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat.

În fapt, în zilele de 3, respectiv 16 mai a.c., la Poliţia Municipiului Sibiu au fost sesizate două furturi din autoturisme parcate pe strada Aron Pumnu, respectiv Calea Turnişorului, din maşini fiind sustrasă aparatură electronică”, arată anchetatorii sibieni.

Aceștia au întocmit două dosare penale pentru furt calificat, iar în urma cercetărilor au stabilit că furturile au fost comise de acelaşi autor. „La data de 3 iulie a.c., a fost identificat un hunedorean în vârstă de 29 de ani, bănuit că, la datele menţionate, ar fi sustras bunuri din cele două autoturisme. Cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Călan, IPJ Hunedoara, bărbatul a fost identificat şi prins pe raza municipiului Deva, judeţul Hunedoara, şi a fost predat ulterior poliţiştilor sibieni care l-au reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă”, precizează IPJ Sibiu.

Procurorii au decis să ceară pe numele suspectului emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar cererea va fi analizată de magistrații Judecătoriei Sibiu. Tânărul este suspectat că a mai comis și alte fapte asemănătoare pe raza județului vecin.

[slideshow_deploy id=’24093′]



(Următoarea știre) »