Cinematograful – investiție inspirată

Cinematograful din Petroșani este pe profit după circa jumătate de an de la deschidere. Investiția a fost realizată prin Compania Națională de Investiții cu contribuția municipalității.

Un raport privind indicatorii economici ai Cinematografului Victoria din Petroșani, cerut de primarul localității arată că instituția de divertisment a mers pe plus încă de la deschidere. „Cinematograful Victoria merge foarte bine, fapt care ne bucură. Locuitorii Petroșaniului aveau nevoie de acest cinematograf iar raportul arată acest lucru”, a explicat Tiberiu Iacob Ridzi.

Situat în zona centrală a localității, cinematograful a fost redeschis la circa 25 de ani de la ultima proiecție. Obiectivul a fost construit în anul 1957, iar capacitatea este de 250 de locuri. Investiția are o valoare de peste 3 milioane de lei, municipalitatea contribuind cu clădirea în sine și costurile legate de branșarea la utilități. În cinematograf vor putea fi desfășurate și alte activități culturale cum ar fi spectacole de teatru ori muzică.

[slideshow_deploy id=’27028′]