Ziua Vârstnicilor marcată luni, 1 octombrie, la Primăria din Petroșani

Ziua Internațională a Vârstnicilor va fi sărbătorită luni, 1 octombrie 2018 la Petroșani, în cadrul unui eveniment public organizat de Primăria și Consiliul local al municipiului Petroșani, în cadrul căruia vor fi premiate familiile care au împlinit anul acesta 50, respectiv 60 de ani de căsnicie.

”Ziua Internațională a Pesoanelor Vârstnice, sărbătorită anual pe 1 octombrie, reprezintă un simbol al aprecierii și respectului tinerelor generații față de cei care prin munca lor au clădit, fizic și moral, societatea în care trăim. Această zi este, de asemenea, o recunoaștere a meritelor părinților și bunicilor noștri, a eforturilor pe care le-au depus de-a lungul unei vieți pentru a ne creea nouă, urmașilor lor, o societate modernă, în care să avem dreptul la o viață mai bună”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Sărbătoarea dedicată seniorilor comunității din Petroșan va avea loc la Sala de marmură a Primăriei municipiului Petroșani, luni 1 octombrie 2018 de la ora 12,00. Participarea celor interesați este liberă și binevenită.

Foto: Arhiva