Primăria Petroșani / Avertisment privind regulile de depozitare a deșeurilor

“Depozitarea deșeurilor, altele decât cele menajere (moloz, deseuri voluminoase – mobilier, uși, etc.) în alte locuri decât cele special amenajate constituie contravenție si se sancționează cu amendă cuprinsă între 500 – 1000 lei pentru persoanele fizice și 1500 – 2500 lei pentru persoanele juridice, conform Hotăãrârii Consiliului Local al municipiului Petrosani nr. 21/2010”. 

Aceste este textul une informări pe care Primăria municipiului Petroșani o transmite locuitorilor din municipiul Petroșani, cu privire la regulile ce trebuiesc respectate în utilizarea corectă a platformelor de depozitare a deșeurilor de pe raza localității. Informarea a fost transmisă inclusiv prin intermediul aplicației CityHealth după ce mai mulți cetățeni au semnalat faptul că la ghenele de gunoi sunt depozitate deșeuri care au rezultat din lucrări de amenajare/reamenajare a locuințelor sau de înlocuire a unor piese de mobilier ș.a.m.d.

Reprezentanții administrației locale de la Petroșani informează de asemeena că aceste tipuri de deșeuri pot fi depuse la stația de sortare a deșeurilor municipale, situată pe str. Cărbunelui, în zona fostei mine Dâlja.

[slideshow_deploy id=’27028′]