Primarii comunelor hunedorene, asigurați de sprijinul Consiliului județean Hunedoara

Primarii comunelor din județul Hunedoara, indiferent de culoarea lor politică, au primit, primesc și vor primi în continuare sprijin pentru activitatea pe care o desfășoară din partea Consiliului județean Hunedoara. Asigurările vin din partea administratorului public al județului Hunedoara, Costel Avram, care a fost prezent la .

”Am fost onorat să particip la întâlnirea Filialei Hunedoara a Asociaţiei Comunelor din România, alături de primarii comunelor hunedorene, de parlamentari ai județului nostru și alți invitați.  Le-am transmis membrilor acestei importante asociații, salutul președintelui Consiliului județean Hunedoara, Mircea Bobora și i-am asigurat că au în întreaga echipă a Consiliului județean Hunedoara un partener serios, implicat în soluționarea problemelor acestor comunități locale.  Chiar dacă a fost o întâlnire cu un carcater festiv special, generat de sărbătoarea Cenetanarului, am vorbit cu primarii de comune despre problemele cu care se confruntă și despre modul în care putem să găsim soluții pentru a le rezolva”a declarat administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram.

Este știut faptul că activitatea aministrațiilor publice locale din UATurile organizate ca și comune depinde foarte mult de sprijinul pe care edilii îl primesc din partea Consiliului județean. Costel Avram se declară mulțumit de faptul că, la reuniunea ACR-Filiala Hunedoara, primarii hunedoreni au constatat și au recunoscut că au în CJH un partener de dialog în soluționarea problemelor cu care se confruntă.

La evenimentul prilejuit de reuniunea Asociației Comunelor din România – Filiala județului Hunedoara, alături de reprezentantul CJH au mai fost prezenți parlamentari, directori de instituții etc.

[slideshow_deploy id=’27126′]