Petrila. 1 Decembrie – Ziua Națională a României

Consiliul Local și Primarul orașului Petrila vă invită sâmbătă, 1 Decembrie 2018, la evenimentele prilejuite de ”Ziua Națională a României”.

Anul 2018 este cu totul special pentru România, este anul când aniversăm Centenarul României, 100 de ani de la făurirea statului național unitar român. Motivați de acest fapt sublim, dăruit cu prețul vieții de înaintașii noștri, spre aducere aminte a faptelor și jertfelor străbunilor pentru realizarea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, cu onoare vă invităm să ne fiți alături la manifestările organizate în orașul Petrila.

Acțiunea va începe la ora 11:00 în parcarea de la Piața ”Grand Marr”, unde toți participanții vor primi, din partea Consiliului Local și a Primăriei orașului Petrila, un fular tricolor cu emblema ”Centenarului României”, urmând apoi o defilare a participanților, în cinstea eroilor noștri, până la Casa de Cultură ”Ladislau Schmidt”, locul unde va urma un program cultural-artistic dedicat Zilei Naționale a României. La final vom închina un pahar de vin, un ceai fierbinte și vom degusta din mâncarea tradițională românească.

La mulți ani, România! – Primar Vasile Jurca

[slideshow_deploy id=’20328′]