Lucrări de asfaltare în parcarea F4-F7 de la Vulcan

Reclamată de mai multă vreme de cetățenii din zona blocurilor F4-F7, starea drumurilor și, mai ales, a parcării situate în acest micro-cartier al municipiului Vulcan va fi îmbunătățită radical. În acest sens, administrația locală de la Vulcan a dispus alocarea de fonduri exclusiv de la bugetul local pentru execuția lucrărilor de reabiltare a infrastructurii rutiere a acestei zone, iar acestea au început chiar în aceste zile.

Lucrarea de asfaltare a parcării de la blocurile F4, F5, F7, F7 a fost posibil să fie executată în această perioadă a anului, cu respectarea cerințelor tehnice specifice, iar lucrările sunt executate de societatea locală de gospodărie din Vulcan, Pregoterm.

Primarul municipiului Vulcan, ing. Gheorghe Ile arată că refacerea căilor de acces pentru autoturisme, pentru pietoni și realizarea de locuri de parcare și pentru această zonă, reprezintă unul din obiectivele de lucrări stabilite pentru acest an.

Directorul Serviciului ADPP din cadrul Primăriei, ing. Cristian Popa, estimează finalizarea lucrării până la jumătatea săptămânii viitoare.

Odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare din acest cartier, Primăria va scoate la licitație locurile de parcare pentru proprietarii autoturismelor din proximitate, acest lucru urmând să fie realizat la începutul primăverii 2019.

[slideshow_deploy id=’24093′]