Cuplurile de aur ale Lupeniului, premiate de primarul Resmeriță

A devenit deja o frumoasă tradiție în municipiul Lupeni, întâlnirea de la finalul anului pe care reprezentanții Administrației Publice Locale o aur cu familiile care au împlinit o jumătate de secol de viață împreună.

La fel s-a întâmplat și în acest final de an, când alte familii de aur ale Lupeniului care au atins această frumoasă performanță a vieții de cuplu, au fost invitate la sediul Primăriei municipiului Lupeni. Aici au avut parte de o primire călduroasă din partea primarului Lucian Resmeriță care le-a oferit, de altfel, în numele administrației locale, diplome de fidelitate, buchete de flori și premii în bani pentru performanța vieții de familie.

”Nu este puțin lucru să ajungi la 50 de ani de căsnicie, iar performanța acestor familii de aur ale Lupeniului, ca de altfel întregul model de viață pe care ni-l demonstrează acești cetățeni ai urbei noastre cu care ne mândrim, reprezintă pentru noi toți un motiv pentru a-i felicita așa cum se cuvine. Asta am făcut și noi la întâlnirea de la Primărie cu familiile de aur ale comunității noastre și trebuie să recunosc că, împreună cu seniorii noștri, am petrecut momente extraordinare generate de frumoasele amintiri pe care aceștia ni le-au împărtășit. Le-am transmis, evident, felicitări și mulțumirile noastre pentru tot ceea ce au făcut de-a lungul anilor pentru municipiul Lupeni și profit și de această ocazie, pemtru a le transmite multă sănătate, fericire și ani mulți înainte, în familie și alături de cei dragi”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

[slideshow_deploy id=’17636′]